Tavuklu Salçalı Makarna Tanımı İçin Materyaller
- 1 modül tavuk göğsü
- Yarım paket makarna
- 3 kısım taze soğan
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- Sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
Tavuklu Salçalı Makarna Tanımı Yapılışı
- Tenceremize yağımızı koyup tavuklarımız kavuralım.
- 1 kısım taze soğan da doğrayıp ekleyelim.
- Makarnamızı üzerine döküp 5 dakika kavuralım ve salçamızı ekleyelim.
- 2 dakika da bu formda kavurup baharatlarını katalım.
- Üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su koyup tencerenin kapağını kapatalım.
- Suyunu çekene kadar pişirelim.
- Suyunu çekince şayet pişmemişse biraz daha su ekleyelim.
- Servis tabağına alınca ince doğranmış soğanlarımızı tabağımızın üzerine serpiştirelim. Afiyet olsun.