bilgisayarci
FD Üye
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- Yarım karnabahar
- Yarım brokoli
- 1 adet beyaz soğan
- 1 adet mor soğan
- 200 gram tavuk göğsü
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pulbiber
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk göğsünü küp, öteki zerzevatları de isteğe nazaran doğruyoruz.
- Daha sonra evvel tavuğu, sonra soğanları soteliyoruz.
- Patatesi, havucu, karnabahar ve brokoliyi de atıp güzelce soteliyoruz.
- Kapağını kapatıp, ortada bir karıştırıyoruz.
- Sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
- Akabinde (üzerine yoğurtla) servis edebilirsiniz. Şimdiden ellerinize sıhhat ve afiyet olsun.