Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Sebze Yemeği

Tavuklu Sebze Yemeği

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
tavuklu-sebze-yemegi.jpg

Tavuklu Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram tavuk göğsü
  • 5-6 adet küçük uzunluk patates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 küçük uzunluk havuç
  • 1 kase bezelye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • 3 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz,pulbiber,karabiber,kimyon, kekik

Tavuklu Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel tavuk,havuç,soğan ve patateslerimizi küp küp doğruyoruz.
  2. Ocağımızı yakıp uygun bir tencerede sıvı yağımızı ve tereyağımızı koyup eritiyoruz ve doğradığımız soğanlarımızı pembeleşene kadar kavuruyoruz.
  3. Sonra tavuk etimizi koyup kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Daha sonra havuç bezelye ve patateslerimizi ekleyip 10 dakika kavuruyoruz.
  5. Salçasını ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
  6. En son suyunu ekleyip kaynamaya başladıktan sonra ocağın altını kısıp pişiriyoruz. Suyunu güzelce çekerse bira daha su ek edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Tavuklu Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavuklu Makarna Haşlaması Tanımı İçin Gereçler ️3 adet tavuk göğsü️500 gr makarna️3 adet patates (Küçük doğranmış)️3 adet havuç (İnce rendelenmiş)️4 adet yeşil soğan (Küçük doğranmış)️3 adet zerzevat bulyon️Biraz ince doğranmış maydanoz️1,5-2 litre su️4 yemek kaşığı zeytinyağ Tavuklu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Tavuklu Zerzevat Yemeği (Tencerede Nefis Lezzet) Tanımı İçin Gereçler 1/2 (yarım) tavuk göğsü2 adet patlıcan1 adet kabak2 adet patates1 adet kuru soğan2 diş sarımsak1 büyük domates yahut 1 su bardağı domates sosu1 küçük kase dondurucudan doğranmış yeşil biber1 adet kapya biber1 silme yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Fırında Tavuklu Karnabahar Brokoli Tanımı İçin Gereçler Tavuk (Göğüs ya da but)Yarımşar kg karnabahar ve brokoli2 orta uzunluk patates1 orta uzunluk kuru soğan2 kapya 1 yeşil biber2 yemek kaşığı salça1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuzPul biber1 bardak su Fırında Tavuklu Karnabahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı İçin Materyaller 1 adet patates1 adet havuçYarım karnabaharYarım brokoli1 adet beyaz soğan1 adet mor soğan200 gram tavuk göğsü1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı pulbiber Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Tavuk göğsünü küp, öteki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Tavuklu Havuçlu Patatesli Bezelye Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 kilo bezelyeYarım göğüs eti1 adet kuru soğan1 adet patates1 adet havuç1 yemek kaşığı salça5 yemek kaşığı sıvı yağ6-7 su bardağı ılık su2 tatlı kaşığı tuzPulbiber Tavuklu Havuçlu Patatesli Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt