Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Sebzeli Noodle

Tavuklu Sebzeli Noodle
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuklu-sebzeli-noodle-8.jpg

Tavuklu Sebzeli Noodle Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram tavuk (göğüs yahut but)
  • 4 kesim noodle
  • 2 adet havuç
  • 1 sap pırasa
  • 1 adet kuru soğan
  • 8-10 adet mantar
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber (küçükse 2)
  • 1 avuç yeşil soğan
  • 3 yemek kaşığı soya sosu (isteğe nazaran artırılabilir)
  • Acı sos (isteğe bağlı)
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Susam

Tavuklu Sebzeli Noodle Tanımı Yapılışı

  1. Tavuk jülyen doğranır.
  2. Sıvı yağda pişirilir. Karabiber ekilir. Kenara alınır.
  3. Mantar doğranıp az yağda sotelenir. Kenara alınır.
  4. Başka tüm sebzeler jülyen doğranır.
  5. Tavaya tekrar sıvı yağ eklenir. Sırasıyla evvel kuru soğan sotelenir.
  6. Sonra piştikçe havuç, biberler, sarımsak, pırasa sırasıyla eklenir.
  7. Sotelenen sebzelere mantar ve tavuk ek edilir.
  8. Soya sosu (ve acı sos) istenilen ölçüde eklenir.
  9. Öteki tencerede kaynar suya tuz eklenir.
  10. 4 modül noodle suya atılır ve yumuşayana kadar kaynatılır. (kontrol ederek pişirin).
  11. Pişen noodle ların suyundan 1 su bardağı ayırılır.
  12. Sebzeli tavasına noodle dan alınan su ek edilir.
  13. Pişen noodle lar sebzelere ek edilir.
  14. En son yeşil soğan, susam ve tuz eklenir.
  15. Soya sosu tuzlu olduğundan tuzu denetimli ekleyin.
 
858,498Konular
982,567Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt