elektronikci
FD Üye
Tavuklu Şehriye Çorbası (Patates Ve Havuçlu) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 çay bardağı şehriye
- Sarımsak
- 3 su bardağı su
- Tavuk göğsü
- Tuz
- Karabiber
- 2 kaşık un
- 2 yemek kaşığı limon suyu
Tavuklu Şehriye Çorbası (Patates Ve Havuçlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patates ve havucu rendeleyelim tencereye alalım kavuralım üzerine sarımsak rendeleyelim.
- Şehriyeyi ekleyip, 2 dakika kavurup, suyu ekleyelim ve pişmeye bırakalım.
- Bir kapta az suyla açtığımız un ve limon suyunu tencereye ekleyelim.
- Bir tencerede haşladığımız tavuğu küçük küçük didikleyip, ekleyelim suyundan ekleyip, 10 dakika kısık ateşte pişirelim.