Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Şehriye Çorbası

Tavuklu Şehriye Çorbası
0
86

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
tavuklu-sehriye-corbasi.jpg

Tavuklu Şehriye Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 4 kesim tavuk but
  • 5 su bardağı su
  • 1 su bardağı tavuk suyu
  • 1 su bardağı tel şehriye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 avuç kadar doğranmış maydanoz
  • Göz kararı tuz

Tavuklu Şehriye Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Butlarımızı tencereye alıp haşlıyoruz. Haşladığımız sudan 1 bardak ayırıp butlarımızı soğuyunca didikliyoruz.
  2. Tenceremize yağ ve salçayı koyup kavuruyoruz.
  3. 5 bardak sıcak suyumuzu ve 1 bardak tavuk suyumuzu ekleyip karıştırıyoruz. Akabinde şehriyeleride ekliyoruz.
  4. Biraz kaynadıktan sonra tavuklarımızı da ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
  5. En son maydanoz ve tuzunu ekliyoruz. Kıvamına nazaran sıcak su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
 
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt