Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taze Fasulye Diblesi

Taze Fasulye Diblesi
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
taze-fasulye-diblesi.jpg

Taze Fasulye Diblesi Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram taze fasulye
  • 1 büyük baş kuru soğan
  • 1 tane domates
  • 1 küçük çay bardağı pirinç
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2.5 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Taze Fasulye Diblesi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Taze fasulyeler ayıklanıp ince ince doğranır.
  2. Kuru soğan sotelik doğranıp 1 tencerede sıvı yağ ile hafif kavrulur kavrulduktan sonra fasulyeler içine koyulup toz şeker ve tuz atılır kısık ateşte ağzı kapatılarak sararması için bekletilir.
  3. Hafif sararıp yumuşayınca domates dökülür birazda domatesle pişirilen fasulyelerin üzerine pirinci dökülür ve üzerini geçinceye kadar suyu koyulur kaynayınca kısık ateşte pişirilir.
  4. Piştikten sonra tereyağı üzerine gezdirip servis yapılır. Afiyet olsun.
 
858,476Konular
981,268Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt