Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
- Zeytinyağ
- Yarım kilo haşlanmış taze fasülye (ben buzluktan hazır haşlanmış doğranmış fasulye kullandım )
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 kaşık domates salçası
- 1 kaşık biber salçası
- 1 küp şeker
- Tuz
- Sarımsaklı yoğurt
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
- Öncelikle soğan ve sarımsakları el rondosundan geçirdim. Küçük küçük doğrayabilirsiniz.
- Zeytinyağ, soğan ,sarımsakları kavurdum.
- Taze fasulyeleri de ekleyip kavurmaya devam ettim.
- Hepsi kavrulduktan sonra salçaları küp şekeri ekleyip güzelce karıştırdım.
- Tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm .