Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taze Fasulye Kavurması

Taze Fasulye Kavurması
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
taze-fasulye-kavurmasi.jpg

Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler

• Zeytinyağ
  • Yarım kilo haşlanmış taze fasülye (ben buzluktan hazır haşlanmış doğranmış fasulye kullandım )
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 kaşık domates salçası
  • 1 kaşık biber salçası
  • 1 küp şeker
  • Tuz
Üzerine ;
  • Sarımsaklı yoğurt :)

Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı

1. Öncelikle soğan ve sarımsakları el rondosundan geçirdim. Küçük küçük doğrayabilirsiniz.
  2. Zeytinyağ, soğan ,sarımsakları kavurdum.
  3. Taze fasulyeleri de ekleyip kavurmaya devam ettim.
  4. Hepsi kavrulduktan sonra salçaları küp şekeri ekleyip güzelce karıştırdım.
  5. Tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm :).

Similar threads

Yumurtalı Taze Fasulye kavurması (Sarımsaklı Yoğurtlu) Tanımı İçin Materyaller 500 gram taze fasulye2 yumurta5 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı domates salçasıÇay kaşığı ucuyla karabiber pul biber tuz Üzeri İçin 1 kase yoğurt2 diş sarımsak Yumurtalı Taze Fasulye kavurması (Sarımsaklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo taze fasulye1 orta uzunluk soğan1 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı sıvı yağTuz ve karabiber Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle taze fasulyeyi az tuzlu suda biraz yumuşayıncaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo yeşil fasulye1 adet soğan2 su bardağı yoğurt3 diş sarımsak1 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı sıvı yağTuz Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeler ayıklanarak üstünü geçecek kadar su ve tuz ek edilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo taze fasulye1 orta uzunluk soğan1 küçük uzunluk domates1 su bardağı su2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı domates salçası1 çay kaşığı tuz pul biber karabiber Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Taze Fasülye Kavurması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo taze fasülye2 büyük soğan2 büyük domates2 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz (kendinize nazaran ayarlayın)Soğanları kavuracak kadar sıvı yağ Taze Fasülye Kavurması Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeleri tuzlu suda haşlayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,478Konular
981,303Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt