Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taze Fasulye Kavurması

Taze Fasulye Kavurması
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
taze-fasulye-kavurmasi.jpg

Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo yeşil fasulye
  • 1 adet soğan
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz

Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Fasulyeler ayıklanarak üstünü geçecek kadar su ve tuz ek edilerek kaynatılır.
  2. 15 dakika kaynatılan fasulyeler süzülür. Fasulyelerin pişmesi tazeliğine nazaran değişebilir.
  3. Yağlar tencere alınır ve yemeklik doğranmış soğan ek edilir.
  4. Doğranan fasulyeler de eklenerek kavrulur. Fasulyeleri güzel süzdürmelisiniz zira kavrulurken suyunu saldığı için dava cıvık bir kıvam olabilir.
  5. Kavrulan fasulyelere tuz eklenerek servis tabağına alınır.
  6. Soğuyan fasulyelerin üstüne sarımsaklı yoğurt ek ederek servis edebilirsiniz.
  7. Ben hem sarımsaklı hem sarımsaksız yaptım afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt