Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taze Fasulye Kavurması

Taze Fasulye Kavurması
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
taze-fasulye-kavurmasi.jpg

Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • 1-1, 5 kilo taze fasulye
  • Sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Pul biber
  • Tuz

Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle fasulyelerimizi güzelce temizleyip yıkadıktan sonra üç yahut iki modüle bölüyoruz.
  2. Kaynayan suda yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz çok aşırı yumuşak olmamasına dikkat edelim.
  3. Daha sonra fasulyelerimizi süzdürdükten sonra tencereye sarımsaklarımızı güzelce ezip tereyağı ve sıvı yağ ile kavuruyoruz.
  4. Kavrulan sarımsağımıza fasulyelerimizi ekliyoruz az bir ölçü su ekleyip kavuruyoruz.
  5. Tuzunu ve pulbiberinide ekliyoruz yemeğimiz hazır herkese afiyet olsun. ????.
Not: Bu tanım çay ile birlikte çok hoş oluyor.
 
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt