Taze Fasulye (Kıymalı) Tanımı İçin Gereçler
- 3 yemek kaşığı kıyma
- 1 adet orta uzunluk kuru soğan
- Taze fasulye
- Zeytinyağ ve sıvı yağ (Karışık kullandım)
- 1-2 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Sıcak su
Taze Fasulye (Kıymalı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel geniş tencereye yağ ve kıyma koyup kavuruyoruz.
- Akabinde kuru soğanı koyup kavuruyoruz salça ekleyip karıştırıyoruz.
- Doğranmış yıkanmış taze fasulyeleri koyuyoruz.
- Yıkanmış soyulmuş doğranmış domatesleri ekleyip karıştırıyoruz.
- Kapağını kapatıp biraz o denli kavrulsun.
- Sonra üzerine tuz ve sıcak su ekleyip karıştırın kaynamaya başlayınca ocağı kısın pişsin. Afiyet olsun????.