Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taze Fasulye (Kıymalı)

Taze Fasulye (Kıymalı)
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
taze-fasulye-kiymali.jpg

Taze Fasulye (Kıymalı) Tanımı İçin Gereçler

  • 3 yemek kaşığı kıyma
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • Taze fasulye
  • Zeytinyağ ve sıvı yağ (Karışık kullandım)
  • 1-2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Sıcak su

Taze Fasulye (Kıymalı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel geniş tencereye yağ ve kıyma koyup kavuruyoruz.
  2. Akabinde kuru soğanı koyup kavuruyoruz salça ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Doğranmış yıkanmış taze fasulyeleri koyuyoruz.
  4. Yıkanmış soyulmuş doğranmış domatesleri ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Kapağını kapatıp biraz o denli kavrulsun.
  6. Sonra üzerine tuz ve sıcak su ekleyip karıştırın kaynamaya başlayınca ocağı kısın pişsin. Afiyet olsun????.
 
858,480Konular
981,436Mesajlar
29,598Kullanıcılar
Üst Alt