
Taze Fasulye Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg yakın taze fasulye
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 adet domates (Rendelenecek )
- 1 adet soğan
- 1 adet et bulyon
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2.5 su bardağı sıcak su
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Taze Fasulye Yemeği Tanımı Yapılışı
- Öncelikle fasulyelerimizi boyutlarına nazaran ikiye bölelim.
- Soğanımızı kavuralım ve üzerine fasulyeleri ekleyip biraz sönmelerini bekleyelim.
- Rendelenen domatesleri ve et bulyonu ekleyelim biraz karıştırıp suyunu ekleyelim.
- Fasulye cinsine nazaran pişirme müddeti değişebilir. Ben 35 dakika yakın kısık ateşte pişirdim. Şimdiden afiyet olsun
.