
Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet domates
- 500 gram taze fasulye
- Yarım çay bardağı yağ (Zeytin yağı kullanırsanız tadından geçilmez)
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Pul biber
Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yarım çay bardağı yapımızı tencereye dökelim.
- Küp küp doğradığımız soğanları ekleyelim pembeleşinceye kadar kavuranım.
- Temizlenmiş ve doğranmış fasulyelerimizi ek edelim. Daha sonradan doğradığımız domatesleri üzerine ek edelim.
- Yarım yemek kaşığı salçayı da üzerine ek edip, 1 su bardağı sıcak su ekleyerek tencerenin kapağını kapatalım. Fasulyeler şişene kadar kapağı açmayalım pişmeye bırakalım.
- Ocağın altını kapattıktan sonra dilediğiniz üzere servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.