Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taze kan analizi

Hoş geldin! sadrazamca tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Taze kan analizi
0
182

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Tahminimce, son yirmi yılda araştırmam için on bin insana kan testi yaptım Gördüklerim, size bu programda kelimelerle söyleyebileceğim her şeyden daha etkin bir amaç içeriyor Bu örneklere bakınca bana katılacağınızı düşünüyorum: Asidik yi*yecekler taşıyan tipik bir beslenme tarzına sahip olan birinin kanı, alkalik yiyecekler yiyen birininkinden tamamıyla bambaşka görünür Deneme uyguladığım kanlardaki farklılıkları gözlemleye*rek pH Mucizesi prensiplerine ulaştım ve her yeni kan testi so*nuçları pekiştirdi
Benim kanı mikroskop altına koymadan önce, sabitleştire*rek lamın içine yerini belirlemek şeklindeki tekniğim, standart laboratuvar testlerinden farklıdır Boyamak beyaz kan hücreleri*ni, orak hücreleri, bakterileri veya başka bir özel durumu gös*termeye tezgâhtar olabilir lakin bu kimyasalların kana eklenme*si kan örneklerini etkiler ve görünüşünü değiştirir Ya Da dokto*runuzun ofisinde sizden alınan kan bir tüpe konulur, laboratuvara gönderilir, çeşitli elementleri ayrıştırmak için işlenir ve kan yoğunluğunu değer biçmek için özel bir makineyle tartılır – mik*roskoba hiç gereksinim duyulmaz Bu yollarla işlenen kan bundan böyle ke*sinlikle canlı bir madde değildir Ve bu testlerin genel amacı ni*celik ölçmektir (örneğin ne değin beyaz kan hücresi var? Ne ka*bakımlı kırmızı kan hücresi var?); benimki gibi özellik değerlendirmek yok (hücrelerin durumu nedir?) Bunların teşhislerde ya da patolo*jik sonuçlar için kullanılması yerinde olabilir
(Kendi tekniğimin yanına sık sık standart kan testi de inşa*yorum, çünkü hem niteliği keza de niceliği ölçmenin faydası var Sonuçlar, gözlemlerimi doğrulayabilir yine de sonuçlan, genel tıp dünyasından bambaşka bir biçimde yorumlayabilirim Her durumda, tüm bu yollarla görebileceğiniz en geniş resme ba*kabilirsiniz)
Kan hücrelerinin sayısından çok, kaliteleriyle ilgiliyim Bir*birini tamamlayan iki ayrı yaklaşımım var îlki, taze kan ana*lizi Parmak ucundaki kılcal damardan kan alıyorum, çift taraf*lı lamın içine koyuyorum ve derhal daha sonra ışığı filtreleyerek nesneleri grinin ayrı tonları olarak bildiren enerjik bir mikros*kobun altına yerleştiriyorum Görüntüyü, canlı olarak bir video ekranına yansıtıyorum Niyet, kanı vücuttan çıkar çıkmaz can*lı bir şekilde görmek, hücreleri ve yaşadıkları ortamı gözlemle*mek Tüm bunlar kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin yapısı*nı ve gücünü, hem onları çevreleyen plazma sıvısının temiz*liğini görmemi sağlıyor
ikinci tekniğim kuru kan analizi veya benim verdiğim is*miyle mikotoksik oksidatif kuvvet testi (MOST) Bu sefer parmak ucundan alınan kanı lamın üstüne koyuyor ve dışarıya ku*rumasını sağlıyorum daha sonra, aydınlık ışık kullanarak kuvvetli bir mikroskobun altında inceliyorum Işığın büyük bir kısmı kan örneğinden geçerek kanın pıhtılaşma miktarını, hücre deformasyon, tahriş, irin, tıkanıklık, asidoz, asalak belirtileri ve hatta kesin organ dengesizlikleri gibi ayrıntıları gösterir Bu test*te aradığım şey, bilhassa kanın pıhtılaşma şeklidir Farklı Alanlara Yönlendirilmiş şekillerde uygulanan basınç aşağıda; numune normalden sapa*rak değişir
Canlı ve kuru kan testlerinin en faydalı özelliği, olası muhte*mel sıhhat sorunları için erken dikkat vermesidir Vücudunuz*daki sorunlar, hastalık belirtisi olmadan çok önce kanda anor*mallik olarak tespit edilebilir Belirtilerin başlangıcını, daha açığa çıkmadan fark edersiniz Bu testler koruyucu ilaçlardan daha iyidir Bunlar öncelikli ilaçlardır Gördüğünüzü düzelt*mek için harekete geçerseniz, ilk olarak kanda görülen bulgu*lerden ve durumlardan, hastalık ilerlemeden önce kendinizi koruyabilirsiniz
Bu kan testleriyle çoğunlukla öğrenmek istediklerimiz şunlar:
• boyut, şekil ve simetri bakımından kırmızı kan hücreleri*nin durumu
• bağışıklık sisteminin faaliyet seviyesi (beyaz kan hücrele*rinin canlılığı yoluyla)
• kan pıhtılarının ya da kanı pıhtılaştırıcı etkenlerin varlığı
• parazitlerin, mayanın, mantarın, bakterinin veya da kü*fün varlığı
• damar tabakaları, asal hücreler, lifli kök, ürik asit, koleste*rol gibi kristalize yapıları ve kristalize egzotoksin veveya mikotoksinlerin varlığı
• hücreli bozulma veveya iltihaplanmanın göstergesi olarak protein kütleleri
• asidite seviyesi ve asiditenin etkileri
Hem, gözlemlediğim örneklerde, aşağıdaki durumların da belirtilerini görebilirim:
• Karaciğer, böbrek, pankreas, yürek, akciğer, prostat, yu*murtalıklar, göğüs ve diğer organlardaki sorunlar
• Gastrointestinal (mide ve bağırsakla ilgili) fonksiyon bo*zuklukları

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt