Taze Portakal Suyundan Fres Lokumcuklar Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
- Çeyrek su bardağı nişasta
- Çeyrek su bardağı şeker
- Yarım tatlı kaşığı tereyağ
- Hindistan cevizi
Taze Portakal Suyundan Fres Lokumcuklar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Malzemelerimizi tencerede kaynayana kadar pişirelim.
- Altını kapadıktan sonra su bardaklarımızı sıcak suyla ıslatıp, suyunu süzdükten sonra muhallebileri bardaklara dökelim.
- İlk sıcağı çıkınca buzdolabına kaldıralım üç dört saat dinlenmesini ve donmasını sağlayalım.
- Soğuyan lokumlarımızı bardaktan yanlardan gerdirerek çıkartalım çok kolay çıkacaktır.
- Etrafını hindistan cevizine bulayalım ve dilimleyelim. Afiyet olsun.