Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taze Şehriyeli Bulgur Pilavı

Taze Şehriyeli Bulgur Pilavı
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
taze-sehriyeli-bulgur-pilavi.jpg

Taze Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller

  • 2,5 su bardağı bulgur
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 4 su bardağı sıcak su
Üzeri için:
  • 3 yemek kaşığı tereyağı

Taze Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Tencereye sıvı yağ ekleyip tel şehriyeyi kavurun.
  2. Bulguru ekleyin ve 10 dakika kavurun.
  3. Tuzunu ekleyip su ek edin.
  4. Tereyağı koyup eritin.
  5. Suyunu çekince altını kapatın ve bir bez ile sarın.Dinlendirin.
Sonra servise hazır.

Afiyetle olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt