iltasyazilim
FD Üye
2 su bardağı bulgur
1 yemek kaşığı salça
Yarım demet taze soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağı
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
4 su bardağı et suyu
Tencereye yağı koyup salçayı kavuralım ,ardından et suyunu ekleyip kaynatalım, ardından yıkanmış bulguru tuz ve karabiber ilavesiyle pişirelim İnce doğranan soğanı tencereye alıp bulgur pilavını demlendirelim ve servis yapalım
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
1 yemek kaşığı salça
Yarım demet taze soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağı
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
4 su bardağı et suyu
Tencereye yağı koyup salçayı kavuralım ,ardından et suyunu ekleyip kaynatalım, ardından yıkanmış bulguru tuz ve karabiber ilavesiyle pişirelim İnce doğranan soğanı tencereye alıp bulgur pilavını demlendirelim ve servis yapalım
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.