Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tc Kimlik No E Okul

Tc Kimlik No E Okul
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
e okul tc kimlik numarası sorgulama
e okul tc kimlik noları

öğretmenlerin ve kurumların operasyon yapacağı e okul sayfasına Buradan ulaşabilirsiniz

TC Kimlik Numarası bulunamayan öğrenciler için eMektep sistemine kayıtlarında verilen geçici numara kullanılmaktadır

e okul sisteminde TC Kimlik No Değiştirme için ilk olarak e okul yönetim data sistemine antre yapıyoruz sonradan İlköğretim Kurum İşlemleri sayfasına antre yapıyoruz Buradan sol taraftaki Veri Antre İşlemleri bağlantısına tıklıyoruz ve açılan sayfadan TC Kimlik No Değiştirme bağlantısına tıklayarak açılan sayfadan zorunlu düzenlemeleri yapıyoruz ve üst kısımdaki kaydet butonuna tıklayarak bilgileri güncelliyoruz Bu Nedenle e mektep güncelleme işlemimizi tamamlamış bulunuyoruz *

Similar threads

iks e mektep antre iks e okul adresi iks e okul nasıl girilir iks öğrenci ve değer biçme adresi şudur: İKS Öğrenci değerleme adresi Öğrenci ve veliler bu linkten girip Tc Kimlik no ve Mektep no ile karşılarına gelen ekrandan rubrik testlerini doldurmaları gerekmektedir İKS E Mektep giriş *
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Tc Kimlik No İle Ehliyet Sınav Sonucu Sorgula Ehliyet sınavına giren adaylar sonuçlarını internetten TC kimlik numaralarıyla öğrenebilirler BUnun için; Milli eğitim bakanlığının aşağıdaki sayfasına girip Tc kimlik numaranızla sorgulama yapmanız yeterliSonucunu öğrenmek istediğiniz ehliyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
TC Kimlik No İle SBS Sonucu Öğrenme SBS Sonucu Öğrenme Ortaöğretime Kurumlarına Geçiş Sistemi 2019 yılı sıralama işlemleri Ortaöğretime Sipariş Verme Puanına (OYP) göre gerçekleştirildi Sonuçlar wwwmebgovtrve :eokulmebgovtr internet adresinden yayınlanıyor Öğrenciler TC kimlik numarası ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Liselere öğrenci namzet kayıtları, hangi tarihler arasında ne şekilde yapılacağı netleşti Tescil listeleri belirlenirken nelere uyarı edilecek? Lise türlerine kadar tercihler nasıl yapılacak? Kayıtkabul şartları, programalandal tanıtımları ve tescil veri antre işlemleri, Ulusal Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
TC Kimlik no SSK sorgula SSK sorgulama TC Kimlik no ile SSK Sorgulama ve öteki SSK işlemleri için aşağıdaki linke tıklayınız SSK Sorgula Açılan sayfada SSK ile ilgili tüm bilgileri öğrenebilir, SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama, SSK Sicil No Sorgulama, SSK Emekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt