Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tc Kimlik No İle Açık Lise Öğrenci Girişi

Tc Kimlik No İle Açık Lise Öğrenci Girişi
0
317

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Tc Kimlik Numarası İle Açık Lise Öğrenci Giriş Linki

Tc Kimlik Numaranız ile Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrenci girişini aşağı verdiğimiz linkten yapabilirsiniz Açık lise girişi yaparak notlarınızı, imtihan giriş belgenizi, sınav giriş yerlerinizi ve diğer bilgilerinizi öğrenebilirsiniz

Milli Eğitim Bakanlığının sistemine antre yaparak Açık lise durumunuzu sınav ve not bilgilerinizi Buradan öğrenebilirsiniz *

Similar threads

Tc Kimlik Numarası İle Acık Lise Oğrenci Giriş Linki Tc Kimlik Numaranız ile Acık Oğretim Lisesi ve Mesleki Acık Oğretim Lisesi oğrenci girişini aşağıda verdiğimiz linkten yapabilirsiniz Acık lise girişi yaparak notlarınızı, sınav giriş belgenizi, sınav giriş yerlerinizi ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Milli Eğitim Bakanlığı göre düzenlenen Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi imtihan giriş yerleri belli olduTC Millî Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi, yılında Film Radyo ve Televizyonla Eğitim Başkanlığı bünyesinde kurulmuştur Açık Öğretim Lisesi, uzak eğitim teknolojilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Eba öğrenci kurs girişi Milli Eğitim bakanlığının Öğrencilere yardım 1 dönem kursları 3 Ekim 2019´te başlayacak ve 24 Ocak 2019´da sona erecek 2 dönem kursları ise 8 Şubat 2019´da başlayacak 2 dönem kursları ve takvim kurslar 17 Haziran 2019´da bitmiş olacak 3 dönem yaz kursları ise 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Açık ilköğretim şifremi unuttum ne yapabilirim? AÖL şifresini unuttuğunuzda ALO 147'yi arayarak AÖL şifrenizi unuttuğunuzu söyleyebilir ve yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. ALO 147 MEB'in çağrı merkezidir. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Acik ogretim orta okul giris nasil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
388
Açıkilköğretim okulu imtihan antre yeri sorgula AİÖ 2010 imtihan antre yeri bilgisi sorgula 2010 Öğretim Yılı 3Dönem Sınavları 17 Temmuz 2010 Tarihinde Yapılacaktır Imtihan Giriş Yeri Bilgilerinizi TC Kimlik Numaranız ve şifrenizi girerek Öğrenci Bilgi Sisteminden öğrenebilirsiniz AİÖ 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt