Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teamviewer Uzaktan KOntrol Programının Kullanımı İle İlgili Detaylar

Teamviewer Uzaktan KOntrol Programının Kullanımı İle İlgili Detaylar
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Teamviewer Uzak Denetim Programının Kullanımı İle İlgili Detaylar Teamviewer Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım Teamviewer Kullanımı Sevgili melekler, daha önce sizlerle teamviewer uzaktan denetim programı hakkında bilgiler vermiştik Bu yararlı programın kurulmasıyla ilgili olarak Teamviewer Kullanımı nasıl olacağı hakkkında detayları paylaşmak istiyoruz 1549281173 1549281173 teamvieweruzaktankontrolprogramininkullanimiileilgilidetaylar5c5827993b91eteamvieweruzaktankontrolprogramininkullanimiileilgilidetaylar5c5827993b91eteamvieweruzaktankontrolprogramininkullanimiileilgilidetaylar5c5827993b91e TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar aralarında temas oluşturup, idare işlemi yapabilirsiniz Teamviewer kullanabilmek için; 1Burdaki ID size bahşedilen ID dir bilgisayarınıza girmesini istediğiniz kişiye bunu vermelisiniz 2Sizin şifrenizdir ama orda görünmez Predefined(Öntanımlı) yazar bilgisayarınıza girmesini istediğiniz kişiye ID ve şifrenizi devretmek ZORUNDASINIZ 3Bir başkasının bilgisayarına girerken ondan ID numarasını isteyeceksiniz ve çoğunlukla 12 345 678 gibi (Aralardaki boşluklarıda aynen yazmanız gerekli) bir sayıyı yazacaksınız 4Bu secenek karşıdaki bilgisayarı birebir bizim ekranımıza getirir 5“Connect to partner diyerek bağlantıyı gerçekleştiriniz Buna bastığınızda karşı tarafın şifresini girmenizi isteyecektir dürüst bir şekilde bağlandığınızda sorunsuz olarak mudahale edebilirsiniz  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt