Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tek Yumurta İle Muffin Kek

Tek Yumurta İle Muffin Kek

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Tek Yumurta İle Muffin Kek Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yumurta ( l boy)
  • 1 çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı yoğurt
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı karbonat yahut bir paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 1,5 çay bardağı un

Tek Yumurta İle Muffin Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta ve şeker 3-4 dakika boyunca çırpılır.
  2. Sıvıyağ, süt ve yoğurt eklenip tekrar çırpılır.
  3. Vanilin eklenir. Karbonat kullanacaksanız 3-4 damla limon ile karbonat faal hale getirilir. Ben karbonat kullandım. Ya da bir paket kabartma tozu elenir.
  4. Un da eklenerek çırpılır.
  5. Muffin kalıbına harç dökülür.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir. Ben 10 adet muffin elde ettim. Afiyet olsun.
Tek Yumurta İle Muffin Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Muffin Kek Tanımı İçin Gereçler ️2 yumurta️3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker️1 çay bardağı sıvı yağ️1,5 çay bardağı süt️2 yemek kaşığı kakao️1 paket vanilin️1 paket kabartma tozu️1 portakal kabuğu rendesi️2-2,5 su bardağı un Muffin Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kakaolu Muffin Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı sütYarım çay bardağı su2 su bardağı un1 – 2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozuDamla çikolata Üzeri için; Damla çikolata Kakaolu Muffin Kek Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Muffin Kek Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı toz şekerYarım su bardağı sıvı yağ2 adet yumurta1 su bardağı süt1 yemek kaşığı dolusu kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1,5 su bardağı un Üzeri için; 1 paket krem şanti150 ml süt Süsleme için Çilek, pasta süsü Muffin Kek Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Peynirli Muffin Poğaça Tanımı İçin Materyaller Yarım paket margarin (erimiş)1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt200 gram beyaz peynir1 çay kaşığı tuz1 yumurta1 yumurta akı7-8 kısım maydanoz1 paket kabartma tozu5 bardak un Üzeri için; 1 yumurta sarısı Peynirli Muffin Poğaça Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Hindistan Cevizli Pudingli Muffin (Bayılacaksınız) Tarifi İçin Malzemeler Kek hamuru için; 4 adet yumurta3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 çay bardağı hindistan cevizi unu (hindistan cevizini çekip eleyebilirsiniz)1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt