Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teksas'da Kısıtlamalar Kaldırıldı: 'İş Yerleri Açıldı, Eyalet Genelindeki Maske Yasağını Kaldırıldı'

Teksas'da Kısıtlamalar Kaldırıldı: 'İş Yerleri Açıldı, Eyalet Genelindeki Maske Yasağını Kaldırıldı'
0
28

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-7f4322c00e750c5ad2903fbbe518d97bfbe7086f.jpg

ABD'nin Teksas Valisi Greg Abbott, eyalet genelinde bütün iş yerlerinin açıldığını ve maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.

ABD'nin Teksas eyaletinde idare, bütün iş yerlerini açtığını ve maske zorunluluğunu kaldırdığını bildirdi.

Texas Valisi Greg Abbott, düzenlediği basın toplantısında yeni kararnamenin pandemi boyunca çıkarılan kararnameleri geçersiz kılacağını bildirdi.

Maske yasağını bitirdim"

'Koronavirüsün bir anda kaybolmadığını ancak artık bu tedbirlere muhtaçlıkları olmadığını' söyleyen Abbott, aşılar ve ilaçlar sayesinde artık Texaslıları koruyacak araçlara sahip olduklarını söyledi.

Abbott, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda da, "Biraz evvel Texas'ta her şeyin %100 açıldığını ilan ettim, her şeyin. Ayrıyeten eyalet genelindeki maske yasağını da bitirdim" ifadelerini kullandı.

Neler olmuştu?

858,515Konular
981,023Mesajlar
30,825Kullanıcılar
egmnk55Son üye
Üst Alt