Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası

Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası
0
64

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tel-sehriyeli-tavuk-corbasi-2.jpg

Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1,5 çay bardağı tel şehriye
  • 200 gram tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Tuz
  • 2/3 diş sarımsak
  • Yarım limon

Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Tavuğumuzu haşlıyoruz.
  2. Haşlanan tavuğu didikliyoruz suyunu farklı bir yere alıp salçayı naneyi, pul biberi kavuruyoruz.
  3. Tel şehriyeyi de koyup bir dakika kadar daha kavurup haşlanan tavuk suyunu üstüne döküyoruz.
  4. Gereksinime nazaran su ek edilebilir tuzunu atıp şehriyeler pişene kadar kaynatıyoruz.
  5. Kapatmadan bir iki dakika evvel sarımsak rendesi ve limonu ek edip kapatıyoruz. ????.
  6. Tercihe nazaran limon ve sarımsağı artırabilir yada azaltabilirsiniz????.
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt