Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tel Tel Dağılan Yumuşacık Etli Bezelye Yemeği (Düdüklüde 15 Dakikada)

Tel Tel Dağılan Yumuşacık Etli Bezelye Yemeği (Düdüklüde 15 Dakikada)
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tel-tel-dagilan-yumusacik-etli-bezelye-yemegi-duduklude-15-dakikada-5.jpg

Tel Tel Dağılan Yumuşacık Etli Bezelye Yemeği (Düdüklüde 15 Dakikada) Tanımı İçin Gereçler

  • 200 gram bezelye
  • 150-200 gram dana kuşbaşı et
  • Yaklaşık 2 su bardağı sıcak su
  • Yaklaşık 1 su bardağı dolusu (250 gr) domates rendesi
  • 2 diş sarımsak rendesi
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet büyük (2 küçük) havuç
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Kekik
  • Tuz
  • Karabiber

Tel Tel Dağılan Yumuşacık Etli Bezelye Yemeği (Düdüklüde 15 Dakikada) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle düdüklü tencere ocağa alınarak biraz ısınması sağlanır ve tencereye alınan kuşbaşı doğranmış etler yüksek ateşte suyunu bırakıp çekene kadar birkaç dakika pişirilir.
  2. Üzerine yemeklik doğranmış kuru soğan ve zeytinyağı ek edilerek yumuşayana kadar pişirilir.
  3. Daha sonra küp küp doğranmış patates ve havuç ek edilerek karıştırılır.
  4. Rendelenmiş domates, sıcak su ve baharatlar ek edilerek düdüklü kapatılır ve kaynadıktan sonra 15dk pişirilir.
  5. Etin sertleşip, uzamaması için en değerli püf noktaları fazla ufak doğramamak ve birinci etapta yüksek ateşte mühürlemektir.
  6. Küçük doğrarsanız fazla pişeceği için, düşük ateşe koyarsanız da suyunu büsbütün bırakacağı için sert olacaktır.
 
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt