Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tema vakfının etkinlikleri nelerdir

0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

TEMA Vakfı'nın etkinlikleri şunlardır:

1 Ağaclandırma
2 Kırsal kalkınma
3 Yasal calışmalar
4 Eğitim calışmaları
5 Uluslararası calışmalar
6 Teşkilat calışmaları

imagestemavakfininetkinliklerinelerdir5b031b34e8117

Similar threads

tema vakfının faaliyetleri nelerdir? TEMA Vakfı'nın etkinlikleri 1 Ağaclandırma 2 Kırsal kalkınma 3 Yasal calışmalar 4 Eğitim calışmaları 5 Uluslararası calışmalar 6 Teşkilat calışmaları
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
tema vakfının projeleri nelerdir? Turkiye Erozyonla Mucadele Ağaclandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ya da kısaca TEMA, 11 Eylul 1992 tarihinde kurulmuş olan cevreci vakıftır Erozyon ile mucadele, ağaclandırma ve doğal varlıkların korunması temel amaclarındandır Meşe Projesi TEMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Erozyon Engelleme Calışmaları nelerdir Erezyon Engelleme Calışmaları Erozyon Engelleme Calışmaları hakkında bilgi Erozyon Engelleme Calışmaları Yurdumuzda erozyonla mucadele konusunda ceşitli devlet kuruluşlarının yanı sıra dernek ve vakıflar da calışmalar surdurmektedir Bu kuruluşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
tema vakfının etkinlikleri nelerdir TEMA Vakfı'nın etkinlikleri şunlardır: 1 Ağaçlandırma 2 Kırsal yeniden yapılanma 3 Yasal incelemeler 4 Eğitim çalışmaları 5 Milletlerarası incelemeler 6 Teşkilat çalışmaları *
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
tema vakfının faaliyetleri nelerdir? TEMA Vakfı'nın etkinlikleri 1 Ağaçlandırma 2 Kırsal yeniden yapılanma 3 Yasal incelemeler 4 Eğitim çalışmaları 5 Milletlerarası incelemeler 6 Teşkilat çalışmaları *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,506Konular
983,046Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt