elektronikci
FD Üye
Tembel Gelin Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 litre süt
- 80 gram sütlü çikolata
- Süslemek için hindistan cevizi ve çilek
Tembel Gelin Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Hepsini tencereye ek edelim orta ateşte yoğunlaşana kadar pişirelim.
- Evvelden ıslatılmış fincanlara hisse edelim.
- Oda sıcaklığına geldikten sonra en az 3-4 saat dolapta dinlendirelim. Dolaptan aldıktan sonra daha kolay çıkması için kenar kısımlardan yavaşça oynatarak çıkaralım.
- Hindistan cevizine güzelce batıralım, üzerini süslemek için çilek kullanabilirsiniz .