Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tencerede Islak Kek

Tencerede Islak Kek
0
17

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tencerede-islak-kek.jpg

Tencerede Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler


Kek için;
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
Sos için;
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1.5 su bardağı sıcak süt
  • Yarım paket tablet çikolata
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı süt tozu

Tencerede Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kek için; tüm materyalleri karıştıralım ve yağladığımız tencereye ekleyelim. Kapak kapatıp, ocağın altını orta ateşte açalım.
  2. Kek pişerken sos için bir kapta kakao, çikolata, şeker ve sıcak sütü karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
  3. Ocaktaki keki 15 dakika sonra denetim edelim.
  4. Kek pişince içine bir kürdan batırıp, içi de pişmiş mi denetim edelim.
  5. Kekin her yerine kürdan ile delikler açalım.
  6. Hazırladığımız sosu kekin birinci sıcaklığı çıkınca dökelim ve çekmesini bekleyelim. Sıcak soğuk istediğiniz biçimde tüketebilirsiniz.
Tencerede Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt