iltasyazilim
FD Üye
Tencerede Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo kabak (butternut kabağı kulandım)
*1 bardak toz şeker
*4 kaşık su
Üzeri için;
*Kırılmış ceviz ve şam fıstığı
Tencerede Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabağı dilimleyin Sonra 23 parmak genişliğinde dilediğiniz uzunlukta doğrayın Büyük ve yanmayan bir tencereye (teflon olabilir) kabakları üzerine şeker serperek kat kat dizin 4 yemek kaşığı suyu ekleyin Kabakları orta ateşte yumuşayana kadar pişirin Bir süre de kapağı açık olarak pişirin Soğuduktan sonra servis tabağına alın Üzerine dövülmüş ceviz, şam fıstığı, hindistan cevizi gibi şeyler serperek servis edin
*1 kilo kabak (butternut kabağı kulandım)
*1 bardak toz şeker
*4 kaşık su
Üzeri için;
*Kırılmış ceviz ve şam fıstığı
Tencerede Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabağı dilimleyin Sonra 23 parmak genişliğinde dilediğiniz uzunlukta doğrayın Büyük ve yanmayan bir tencereye (teflon olabilir) kabakları üzerine şeker serperek kat kat dizin 4 yemek kaşığı suyu ekleyin Kabakları orta ateşte yumuşayana kadar pişirin Bir süre de kapağı açık olarak pişirin Soğuduktan sonra servis tabağına alın Üzerine dövülmüş ceviz, şam fıstığı, hindistan cevizi gibi şeyler serperek servis edin