Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tencerede Somon Buğlama

Tencerede Somon Buğlama
0
37

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
tencerede-somon-buglama.jpg

Tencerede Somon Buğlama Tanımı İçin Gereçler

  • 6 kesim dilimlenmiş somon ( difrizden kullandım)
  • 1 adet patates
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet limon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı toz biber ( acı yahut tatlı)
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Tencerede Somon Buğlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Somonları pişireceğiniz tencereye alın.
  2. Yağı,baharatları, sarımsağı ve tuzu ekleyip karıştırın .
  3. Sonrasında derileri alta gelecek formda dizin.
  4. Patatesi ince yuvarlak dilimleyin üzerine dizin,.
  5. Limonu da tıpkı halde kesin ve dizin .
  6. Son olarak 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı üzerine gezdirin.
  7. Orta ateşte pişirin son 5 dk altını açın derileri kızarması için ve servise hazır. Afiyet olsun ????.
Tencerede Somon Buğlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt