Tencerede Sufle Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 2 çay bardağı un
- 1 pk kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı kakao
Tencerede Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyalleri sırasıyla karıştırma kabına koyup çırpıyoruz.
- Karışımı tabaklara koyduktan sonra üstüne 1 kaşık nutella koyup tekrar karışımdan koyuyoruz üzerini kapatıyoruz.
- Sufleleri tencereye dizdikten sonra tencereye kaynamış su koyuyoruz.
- Karışımı 3 dakika ocak açık formda ve tencere kapağı açık halde kaynatıyoruz.
- Kapağını kapatıp 7 dakika daha pişiriyoruz. Bu müddetler çok kıymetli mühletlere kesinlikle uyalım.
- Servise hazır 7 dk sonra soğuyunca pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz afiyet olsun.