Tencerede Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- Kişi başı 2 parça tavuk
- 2 domates soyulup doğranmış
- 1 soğan
- 4 diş sarımsak
- 1 sivri biber
- Pul biber
- Karabiber
- Kimyon
- Köri
- Tuz
- Zeytinyağı
Tencerede Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları minik minik doğrayıp, zeytinyağı ile tencereye alıyoruz.
- Birkaç kere çevirdikten sonra yıkadığımız tavukları ekliyoruz.
- Sivri biberi irice doğrayıp tencereye ekliyoruz.
- Tavuklar kızarınca baharatını, sarımsağı ezerek karıştıralım.
- Domatesi ekleyelim.
- Bir süre pişince bir iki bardak kaynar su dökelim.
- Suyunu çekince yemeğimiz hazırdır. Afiyet olsun.