Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tepe Uzaması ivedi

Tepe Uzaması ivedi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
17 yaşındayım boyum 170 , babamın boyu 175, abimin boyu 180 annemin boyu 150, dedemin boyu160, büyükdayımın boyu 165, ufak dayımın 170 ufak amcamın boyu 175, büyük amcamın boyu 165 civarı büyükbabamın boyuda 165den uzunmuş, hergün 23 bardak süt ve 1 kase yoğurt yiyorum boyum daha uzamaya devam edermi?

Similar threads

selamun aleyküm abilerim ablalarım kardeşerim iyi geceler ben 15 yaşına yeni girmiş boyu 175 kilosu 68 olan bir gencim ben büyüyünce manken olmayı hedefledim ama zirve konusu aklımı karıştırıyor manken olmam için boyumun minimum 185 olması gerekiyomuş annemin boyu 165 babamın 175 annemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar Başta Şunu maddeler halinde sıralamak istiyorum Çoğunlukla derler ki ; Babanın , veya dayının , veya dedenin uzunlamasına bak , yani genlerine bak , onlar değin olucaksın derler Tamam genler tabikide kayda değer Genlerinde zirve ortalaması % 165 olan bir gencin boyunun 180 olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bütün forum üyelerine iyi akşamlar iyi günler dilerim Ben 16 yaşına daha 2 gün önce girdim Haberdar Olan birilerinden takviye istiyorum Arkadaşlar acilen benim boyum 181 182 civarında Babamın boyu 185 civarı Annemin boyu 16870 civarında Arkadaşlar ben 20 yaşına kadar sıradan kaç santim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
1. hafta Gebeliğin 1. haftasında aslında henüz hamile değilsinizdir. Gebelik zamanı hesaplanırken ilişkinin zamanı değil son adet tarihinizin ilk günü başlangıç alınır bu yüzden bu zamanı hatırlamalı ve unutmamalısınız. Bu şekilde hesaplandığında insanlarda gebelik 280 gün yani 40 hafta sürer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Hafta Hafta Bebek Gelişimi Haftalık Bebek Gelişimi Hafta Hafta Bebek Gelişimi Ilk bebeğine gebe olan meleklerimize hafta hafta bebeklerinin gelişimini takip edebilecekleri bir dosyayla karşınızdayız Bu makaleyi okuyarak bebeğinizin her hafta hangi gelişimleri geçirdiğinden farkında olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt