Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tepsi Kebabı

Tepsi Kebabı
0
72

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo orta yağlı kıyma
  • 2 kapya biber
  • 3 yeşil biber
  • 1 büyük soğan
  • 4-5 diş sarımsak
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Tuz
Süslemesi için;
  • 2 küçük domates
  • 1 minik patates
  • 1 yeşil biber

Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm zerzevatları temizledikten sonra mutfak robotuna koyunun ezmeden çekin.
  2. Kıymanın üzerine ekleyin baharatlarınızda ekledikten sonra güzelce yoğurun. 1 sat kadar dinlendirin.
  3. Daha sonra tepsinize güzelce yayın bıçakla kesilmiş hali verin, üzerine domates biber ve patatesle süsleyin. (şart değil)
  4. Önceden ısınmış 180 derece fırında pişirin. Afiyet olsun.
Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt