Tepsi Pizzası (Pastanede Yediklerinizden Çok Daha Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
- 250 ml ılık su
- 125 ml sıvı yağ
- Yarım yemek kaşığı toz maya
- 1 yemek kaşığı şeker
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
- Kaşar,salam,sucuk,sosis,biber,mantar,mısır
- Sos olarak ketçap kullanıyoruz
Tepsi Pizzası (Pastanede Yediklerinizden Çok Daha Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Un hariç tüm gereçleri yoğurma kabına alıp homojen bi kıvam alana kadar çırpın.
- Ardından unu ekleyip ele yapışmayan yumuşak bi hamur yoğurun.
- Yağlı kağıt serilmiş borcama yayın ve çatalla her tarafına delikler açın.
- Üstüne ketçap sürün.
- Ardından rendelenmiş kaşarı ekleyin ve üstüne serdiğiniz gereçleri koyup evvelce ısıtılmış fırından birinci 10 dk 200 sonra 250 derecede pişirip çıkarmadan tekrar kaşar rendesi ekleyin.Üstü hafif kızarınca ben yalnızca alt ayarda pişiriyorum.Ben tepsi pizzasını kalın sevdiğim için bu formda yaptım dilerseniz daha ince de yapabilirsiniz????.