Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terbiyeli Havuç Çorbası

Terbiyeli Havuç Çorbası
0
24

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
terbiyeli-havuc-corbasi.jpg

Terbiyeli Havuç Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 büyük havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 küçük patates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 kereviz sapı ve yaprakları
  • Dileğe nazaran yarım çay kaşığı toz zencefil
  • 1 bardak et suyu ve ek tuz ,karabiber
Terbiyesi;
  • 1 çorba kaşığı un
  • 2 çorba kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta sarısı
Üzerine;
  • 1-2 kol dereotu

Terbiyeli Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yağı tenceye dökün.
  2. Soğanı yemeklik doğrayıp sırasıyla havucu rendeleyin.
  3. Patatesi küçük kesip ek edin.
  4. Sarımsak ve kereviz yaprağını ek edin.
  5. Et suyu ve üzerinden çıkana kadar su ek edip pişirin.
  6. Blenderdan çekin.
  7. Terbiye için, yoğurt yumurta sarısı ve unu karıştırın.
  8. Birazcık çorbadan alıp yoğurda karıştırın(kesilmemesi için).
  9. Çorbaya karıştırarak dökün. Dereotuyla susleyin.
Terbiyeli Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,181Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt