Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama

Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama
0
73

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 8adet kuzu gerdan
  • 10-15 adet arpacık soğan
  • 4-5 adet patates
  • 2 adet soğan
Terbiye için;
  • 1 adet limon
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 kaşık un

Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuzu gerdanları uygunca yıkayıp tencereye alın ve önlü artlı çevirerek biraz mühürleyin. Sonra doğanları ekleyip biraz daha mühürleyiz ve zeytinyağı ekleyip kavurun.
  2. Havuçları dilimleyip, ekleyin birlikte kavurun ve sonra sıcak su ekleyin orta ateşte etler yumuşayana kadar daima sıcak su ek ederek pişirin.
  3. En son patatesleri atıp hepsi yumuşayınca tuz ve karabiberini ekleyip, altını kapatın.
  4. Bir kapta yumurta sarısı, un ve sıkılmış bir adet limonu karıştırıp ısınan çorbanın suyundan az az alıp arttırarak terbiyeyi hazırlayın ve yavaş yavaş haşlamaya ek edin. Maydanoz ile servis yapın. Afiyet olsun????‍????.
Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt