Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terbiyeli Tavuk Çorbası

Terbiyeli Tavuk Çorbası

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
terbiyeli-tavuk-corbasi.jpg

Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• Tavuk göğsü
  • 1 litre su
  • 2,5 yemek kaşığı un
  • 1 kase yoğurt
  • 1 tane yumurta
  • 2 diş ezilmiş sarımsak
  • Tereyağı
  • Kırmızı toz biber

Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavuk göğsünü haşlıyoruz, haşlayıp soğuttuğumuz tavuk göğsünü didikleyip, tavuk suyuyla birlikte kaynatıyoruz.
  2. Çorbamızın kaynamasını beklerken terbiyesini yapıyoruz.
  3. Terbiye için bir kase yoğurdun içine bir yumurta, 2 buçuk yemek kaşığı un ve 2 diş ezilmiş sarımsağı çırpıyoruz. Kaynayan çorba suyundan azar azar ve karıştırarak bir kepçe terbiyenin içine koyup terbiyenin kesilmesini engelliyoruz.
  4. Ilıtmış olduğumuz terbiyeyi çorbamıza yavaşça ve karıştırarak ekliyoruz. Terbiyenin kesilmemesi için kaynayana kadar karıştırıyoruz kaynamaya başlayan çorbamızı 2-3 dakika kaynatıp altını kapatıyoruz.
  5. Tereyağını eritip içine kırmızı toz biber ekliyoruz ve çorbamızın üzerine gezdiriyoruz…afiyet olsun.
Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Terbiyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Yarim kilo tavuk eti (ben but tercih ediyorum dileyen göğüs de kullanabilir)Yarım çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağından 2 parmak eksik tel şehriye4 tepeleme yemek kaşığı yoğurt2 tepeleme yemek kaşığı un1 adet yumurta sarısıYarım limon1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Terbiyeli Tavuk Suyu Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Yarım tavuk göğsü1 çay bardağı şehriye1 adet havuç1 litre su3 yemek kaşığı sıvı yağ Terbiyesi için; 6 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı un1 adet yumurta sarısı1 limon suyu Üzeri için; KarabiberPulbiberNaneTuz Terbiyeli Tavuk Suyu Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Terbiyeli Tavuklu Kış Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kalçalı butTavuk suyuSu1 çay bardağı arpa şehriye2 yemek kaşığı zeytinyağ Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı un1,5 yemek kaşığı yoğurtLimonTuz Terbiyeli Tavuklu Kış Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Terbiyeli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Çorba için; 1.5 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek1.5 su bardağı şehriye12 su bardağı su Terbiyesi için; 1.5 su bardağı yoğurtYarım limon suyu2.5 yemek kaşığı un3 tatlı kaşığı tuz1 adet yumurta Sosu için; 2 yemek kaşığı tereyağı1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Bulgurlu Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Ufak kase haşlanmış tavuk2 su bardağı tavuk suyu3 su bardağı kaynar suYarım çay bardağı bulgur1 tatlı kaşığı tuz2 çorba kaşığı bezelye ben konserve kulandım olmasa da olur renk katsın istedim Sos 1 adet yumurta sarısıYarım limon suyu1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt