Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Terbiyeli Tavuk Haşlama

Terbiyeli Tavuk Haşlama
0
77

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet but küçük küçük parçalanmış
  • 1 litre su
  • 5-6 adet patates
  • 3-4 adet havuç
  • 3 dış sarımsak
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • 1 – 2 kısım maydanoz
Terbiyesi için;
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım limon suyu
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün zerzevatları iri olacak formda doğrayalım.
  2. Tencerenin içine tereyağı ve sıvı yağ ek edip zerzevatları koyalım. Az kızartalım.
  3. Parçaladığımız but kesimlerini koyup onu da rengi değişene kadar kavuralım.
  4. Tekrar zerzevatları tavuğun üzerine alalım.
  5. Karıştırdıktan sonra suyunu ek edip tuz hariç baharatlarını ekleyelim.
  6. Sebzeler ve tavuk güzelce yumuşayana kadar pişirin.
  7. Terbiyesi için bütün terbiye gereçlerini bir kaba alıp güzelce karıştırın.
  8. Yemeğin suyundan alıp terbiyeye ekleyip karıştırın. Direk çorbaya eklemeyin. Terbiye kesilir. Ilıştırmanız lazım.
  9. Terbiyeyi karıştırarak yemeğe ekleyin.
  10. Tuzunu ve maydanozunu ek edin.
  11. Bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın. Afiyetle.
Daha fazla tanımlara ve tanımın görüntülü anlatımına ınstagram hesabımdan ulaşabilirsiniz!.

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 1 paket kemiksiz derisiz tavuk but (Yaklaşık 600 gram)1 kase arpacık soğan (Yoksa iki tane küçük soğan)4-5 diş sarımsak2 tane patates2 tane havuç4-5 yemek kaşığı zeytinyağı1 dolu yemek kaşığı tereyağı1,5 tatlı kaşığı tuzYarım çay kaşığı karabiber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo but3 adet orta uzunluk patates3 adet havuç orta boy7-8 adet arpacık soğanDereotuMaydanoz1 çay kaşığı Zerdeçal1 yemek kaşığı tereyağBiraz sıvı yağSıcak suTuzKarabiber Terbiyesi için 1 yemek kaşığı yoğurt1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Gripsavar Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 8 adet tavuk baget2 adet patates2 adet havuç7/8 afet arpacık soğan(ya da bir baş kuru soğan)3 yemek kaşığı sıvı yağıMaydanozTuzKarabiberPul biberZerdeçal7 bardak su Terbiyesi için; 1 kaşık unYarım limon suyu Gripsavar Terbiyeli Tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler ︎8-10 adet tavuk but︎2 orta boy soğan︎3 diş sarımsak︎3-4 adet orta boy patates︎2 adet havuç︎1 adet limon︎Tuz ve karabiber Terbiyesi için ︎2 yemek kaşığı sıvı yağ︎1 yemek kaşığı tereyağı︎1 dolu yemek kaşığı un︎Pulbiber Terbiyeli Tavuk Haşlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Terbiyeli Tavuk Haşlama (Vitamin Deposu) Tarifi İçin Malzemeler 8-10 adet tavuk baget2-3 adet patates2 adet havuç3 diş sarımsakKüçük 1 kase arpacık soğan2 adet defne yaprağı1 adet limon1çay kaşığı karabiber ve tuz Terbiyesi için ; 2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 dolu yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt