Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Terbiyeli Tavuk (Patates Ve Soğan İle)

Terbiyeli Tavuk (Patates Ve Soğan İle)
0
52

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Terbiyeli Tavuk (Patates Ve Soğan İle) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kesim tavuk göğsü
  • 2 adet patates
  • 2 adet soğan
Terbiyesi için
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım yemek kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı şeker

Terbiyeli Tavuk (Patates Ve Soğan İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Terbiyesi için derin bir kaseye tüm materyalleri koyuyoruz ve karıştırıyoruz.
  2. Karışan gerecin içine tavukları koyalım.
  3. Yuvarlak kestiğimiz soğan ve patatesleri ekliyoruz.
  4. Buzdolabında 1- 1. 5 saat bekletiyoruz( vaktiniz yoksa 15 20 dk da bekletebilirseniz birebir yumuşaklığı sağlıyor).
  5. Fırın tepsisine pişirme kağıdını koyuyoruz.
  6. Üzerine tavuk patates ve soğanları diziyoruz.
  7. 40 45 dk tavuğun ve materyallerin pişmesini bekliyoruz.
  8. Yumuşak kıvam aldığında yemeğimiz hazırdır.afiyet bal şeker olsun.
Terbiyeli Tavuk (Patates Ve Soğan İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,774Kullanıcılar
RAGNAR0202Son üye
Üst Alt