Terbiyeli Tike Kebabı nasıl yapılır
Terbiyeli Tike Kebabı Tarifi
imagesterbiyelitikekebabitarifiresimli5ad41594cc8a6
Terbiyeli Tike Kebabı
MALZEMELER
500 gr Kebablık et 100 gr kuyruk 3 diş sarımsak 1 corba kaşığı domates salcası 1 corba kaşığı biber salcası 2 corba kaşığı zeytinyağı bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuz
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruk ceviz buyukluğunde doğranır Terbiyelemek icin sarımsak, biber ve domates salcası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Terbiyelenmiş etler şişlere 34 et 1 kuyruk olarak saplanır Orta harlı odun komuru ateşinde cevrilerek pişirilir Servis yapılır Afiyet olsun
Terbiyeli Tike Kebabı Tarifi
imagesterbiyelitikekebabitarifiresimli5ad41594cc8a6
Terbiyeli Tike Kebabı
MALZEMELER
500 gr Kebablık et 100 gr kuyruk 3 diş sarımsak 1 corba kaşığı domates salcası 1 corba kaşığı biber salcası 2 corba kaşığı zeytinyağı bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuz
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruk ceviz buyukluğunde doğranır Terbiyelemek icin sarımsak, biber ve domates salcası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Terbiyelenmiş etler şişlere 34 et 1 kuyruk olarak saplanır Orta harlı odun komuru ateşinde cevrilerek pişirilir Servis yapılır Afiyet olsun