Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teremyağlı Bisküvili Muhallebi

Teremyağlı Bisküvili Muhallebi
0
184

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket eti burçak bisküvi
Muhallebi için;
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 90 gram teremyağ
Süslemek için;
  • Hazır çikolata sosu
  • Çekilmiş fıstık

Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muhallebi için teremyağ hariç tüm gereçleri tencere alın.
  2. Kaynayıncaya kadar karıştırın ki tabanı tutmasın.
  3. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp teremyağı içine atın ve uygunca eriyinceye kadar karıştırın.
  4. Hafif ıslatmış olduğunuz baton kalıbın içerisine dökün. Bisküvileri uzunlamasına içine sırayla yerleştirin.
  5. En az 3 saat buzdolabında bekletin. Süslemek için ben çikolata sosu ve fıstık kullandım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Not!!!. Bardak ölçüm 200 ml

Afiyet olsun

Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı kırmızı mercimek1 adet patates1 adet soğanYeteri kadar suTuz Sosu için 1 yemek kaşığı teremyağ1 yemek kaşığı zeytinyağı2-3 yemek kaşığı unZerdeçal, pul biber, karabiber, kekik, nane1 su bardağı ılık su Teremyağlı Zerdeçallı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 6 adet tavuk baget5 adet patates3 adet soğan1 adet kapya biber ( büyük boy)3 adet çarliston biber2 adet havuç3 adet küçük uzunluk domates1 yemek kaşığı teremyağ1 yemek kaşığı zeytinyağıYarım su bardağı su Sosu için 1 su bardağı su1 ,5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Teremyağlı Browni Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( oda sıcaklığında )3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardak şeker1 tutam tuz200 gr bitter çikolata ( tablet)2 yemek kaşığı teremyağ1- 2 su bardağı unYarım paket kabartma tozu2 yemek kaşığı kakao50 gr beyaz çikolata ( tablet ) Teremyağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Teremyağlı İç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı pirinç1 .5 su bardağı ı su1 soğanYarım et bulyonYarım çay kaşığı karabiberYarım çay kaşığı şekerYarım çay kaşığı yenibahar1 yemek kaşığı dolmalık fıstık1 yemek kaşığı kuş üzümüTuz Sunum için MaydanozTarçın Teremyağlı İç Pilavı Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Eti Burçak Bisküvili Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 su bardağı un1 su bardağı şeker1 kutu krema1 paket eti burçak bisküvi Eti Burçak Bisküvili Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tencereye 1 litre süt, 1 su bardağı un,1 su bardağı şeker ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt