Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek

Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek
0
170

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Yeteri kadar su
  • Tuz
Sosu için
  • 1 yemek kaşığı teremyağ
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2-3 yemek kaşığı un
  • Zerdeçal, pul biber, karabiber, kekik, nane
  • 1 su bardağı ılık su

Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Mercimek, patates ve soğanı uygunca haşlayın.
  2. Ardından sosu için bir tavada su hariç tüm materyalleri tavada karıştırın.
  3. Kaynadıktan sonra suyu ekleyin.
  4. Kaynamaya başlayınca 2 kepçe çorbadan üzerine ekleyip karıştırın ve çorbanın içerisine dökün.
  5. Tuzunu da ekleyin.
  6. Kaynadıktan sonra 5-6 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Afiyet olsun.
Teremyağlı Zerdeçallı Mercimek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket eti burçak bisküvi Muhallebi için; 1 litre süt1 su bardağı irmik1 su bardağı şeker1 su bardağı hindistan cevizi90 gram teremyağ Süslemek için; Hazır çikolata sosuÇekilmiş fıstık Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Fırında Teremyağlı Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 6 adet tavuk baget5 adet patates3 adet soğan1 adet kapya biber ( büyük boy)3 adet çarliston biber2 adet havuç3 adet küçük uzunluk domates1 yemek kaşığı teremyağ1 yemek kaşığı zeytinyağıYarım su bardağı su Sosu için 1 su bardağı su1 ,5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Tavuklu Zerdeçallı Yeşil Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek3 modül tavuk göğüsTuzTavukları haşlamak için su suyu biraz fazla koyalımki çorbada kullanıyoruz Terbiyesi için; 3 yemek kaşığı süzme yoğurt1 adet yumurta sarısıYarım limon suyu2 yemek kaşığı un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Teremyağlı Browni Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( oda sıcaklığında )3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardak şeker1 tutam tuz200 gr bitter çikolata ( tablet)2 yemek kaşığı teremyağ1- 2 su bardağı unYarım paket kabartma tozu2 yemek kaşığı kakao50 gr beyaz çikolata ( tablet ) Teremyağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Teremyağlı İç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı pirinç1 .5 su bardağı ı su1 soğanYarım et bulyonYarım çay kaşığı karabiberYarım çay kaşığı şekerYarım çay kaşığı yenibahar1 yemek kaşığı dolmalık fıstık1 yemek kaşığı kuş üzümüTuz Sunum için MaydanozTarçın Teremyağlı İç Pilavı Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt