Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tereyağlı Biftek

Tereyağlı Biftek
0
82

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
tereyagli-biftek.jpg

Tereyağlı Biftek Tanımı İçin Materyaller

  • 5 modül dana biftek
  • 3 buçuk yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Sosta pişme evresi;
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 çay kaşığı kekik
  • 3 su bardağı sıcak su

Tereyağlı Biftek Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle geniş bir tavaya 3. buçuk yemek kaşığı tereyağını ve 2. yemek kaşığı sıvı yağını ekliyor ısınınca etlerimizi ekliyoruz.
  2. Kısık ateşte daima çevirerek kızartıyoruz ,ortalama 20 dk kadar.
  3. Akabinde öteki geniş bir tencerede 3. Yemek kaşığı tereyağını eritiyoruz .
  4. 2. Yemek kaşığı salçayı ekliyoruz iki üç cins kavuruyoruz.
  5. Tuz ve kekiğini ekleyip bir iki tıp çevirip 3. Su bardağı sıcak suyu ekleyip tavada kızartmış olduğumuz etlerimizi ekleyip kapağını kapatıp en kısık ateşte 2 saat pişmeye bırakıyoruz.
  6. Orta ara etlerimizi sosun içinde çeviriyoruz suyunu denetim edelim oldu sonlara hakikat azaldı az biraz sıcak su ekleyelim.
  7. Sosumuz 2 saat sonra kıvamlı olmalı.
  8. Servis ederken etlerimizin üzerine sosundan gezdirmeyi unutmayalım.
 
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt