Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tereyağlı Bulgur Pilavı

Tereyağlı Bulgur Pilavı
0
32

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı pilavlık bulgur
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Tavuk ya da ilik bulyon
  • Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut

Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tencereye sıvı yağ ve tereyağını alıp eritin.
  2. Şehriyeyi rengi dönünceye kadar kavurun.
  3. Üzerine bulguru ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. En son sıcak suyunu da ekleyip tuzunu ve bulyon koyun.
  5. Kapağını kapatıp pişirin suyunu çekmeye başlayınca altını kısın.
  6. Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut ekleyebilirsiniz.
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt