Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tereyağlı Bulgur Pilavı

Tereyağlı Bulgur Pilavı

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 çay bardağı bulgur
  • 2 yemek kaşığı arpa şehriye
  • Tuz
  • Su

Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ayçiçek yağında arpa şehriyeleri kavuruyoruz.
  2. Bulguru yıkayıp tavaya ekliyoruz.
  3. Kavurup tereyağını ekliyoruz.
  4. Tereyağı eriyince tuz ekleyip su ekliyoruz. (bulgurun su çekmesine nazaran ekliyoruz suyu, o nedenle ölçü belirtmedim. )
  5. Bulgur suyunu çekip pişince altını kapatıyoruz.
  6. 15-20 dakika dinlendirip servis ediyoruz.
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt