
Tereyağlı Kaşarlı Domates Kızartması Tanımı İçin Materyaller
- 3 orta uzunluk domates
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Kaşar peyniri ( dilediğiniz kadar koyabilirsiniz)
- Tuz, karabiber, kekik
- 2 diş sarımsak
Tereyağlı Kaşarlı Domates Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Domatesleri soyduktan sonra halka halinde dilimliyoruz.
- Dilimlediğimiz domatesleri pişireceğimiz tavaya yerleştirdikten sonra üzerine tereyağı ve sıvı yağımızı koyuyoruz.
- Ağzını kapatıp domateslerin yumuşamasını bekliyoruz.
- Yumuşadıktan sonra üzerine baharatlarımızı ve sarımsağı ekliyoruz.
- En son indirmeye yakın kaşarı üzerine eşit dağıtıyoruz.
Tereyağlı Kaşarlı Domates Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı