Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tereyağlı Kuzu İncik Haşlama (Yanında Havuçlu Pilav)

Tereyağlı Kuzu İncik Haşlama (Yanında Havuçlu Pilav)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tereyagli-kuzu-incik-haslamayaninda-havuclu-pilav.jpg

Tereyağlı Kuzu İncik Haşlama (Yanında Havuçlu Pilav) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kuzu incik
  • Üzerini geçecek kadar su (haşlamak için)
  • 1 defne yaprağı
  • 2-3 tane taze karabiber kırmızı beyaz biber
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı kekik
  • Yeteri kadar tuz
Pişen inciği sotelemek için
  • 2 yemek kaşığı tereyağ

Tereyağlı Kuzu İncik Haşlama (Yanında Havuçlu Pilav) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Lokum üzere pişmiş bir incik. İnanılmaz lezzetli.
  1. İncikleri yıkayıp tereyağ hariç tüm materyaller ile pişene dek haşlıyoruz.
  2. Pişen incikleri kemikten sıyırıp ısınan tereyağa 1- 2dakika nazikçe karıştırıp soteliyoruz.
  3. Pilav üzeri servis ediyoruz. Pilavımın da yeniden nefisyemektarifleri sayfamda (Havuçlu fıstıklı pilav) olarak tanımı var. Bu sefer fıstık kullanmadım. Etleri sotelemek için zeytinyağ yerine de tereyağ kullandım. Afiyet olsun.
Tereyağlı Kuzu İncik Haşlama (Yanında Havuçlu Pilav) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kimi yemekler maliyetli olduğundan pişirirken biraz daha çekimser olabiliriz. Ancak özel davetlerde ya da günlerde hoş yemekler sunmak isteriz. Bu türlü durumlarda, imdadınıza yetişecek ve konuklarınızı özel hissettirecek lezzetli bu kuzu incik tanımını kesinlikle denemelisiniz. Yerken ağızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Kuzu incik hakikat tekniklerle pişirildiği takdirde yumuşacık enfes bir yemek olabilir. İster özel günlerde isterseniz canınız çektiğinde mükemmel bir halde kuzu inciği pişirmek isterseniz kolay sistemini deneyebilirsiniz. Türk mutfağında epey kullanılan lezzetler ortasında yer alan kuzu incik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Kuzu İncikli Tandır Pilav Tarifi İçin Malzemeler *4 adet kuzu incik *2 su bardağı bulgur *3 su bardağı et suyu *2 yemek kaşığı tereyağ *Tuz *Karabiber Kuzu İncikli Tandır Pilav Tarifi Yapılışı Kuzu incikleri düdüklüye koyup üzerine 34 litre su ekleyip 11, 5 saat haşlayın Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Sabri Ülker Vakfı, bu yıl Yemekte Istikrar Mutfağı’nı yeni tanımlarla zenginleştirmek için İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Kısmı işbirliği ile Türk mutfağının klasik tanımlarını genç ve yetenekli şef adaylarına tekrar yorumlattı. İşte kış aylarında hususî misafirlerinize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bizi, ete doyuracak günler geldi çattı. Kavurma tanımından, kıymalı tanımlara; kurban bayramının gözdesi olacak bu tanımlara hem siz hem de konuklarınız bayılacak!  En sevilen etli tanımlarla konuklarınızı tıka basa doyurmak isterseniz sizi şöyle alalım ???? 'Önerdiğimiz eserleri seveceğinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt