Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terk ettiği konuya bakın yaa

Terk ettiği konuya bakın yaa
0
176

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bi gün sevgilimle döner ayran yioduk
pat diye geğirdimbbaktım tepki yok geğirmeye basladım süreKlii
ardındaki eve gittiğinde yeniden beni arama vs vs falan yazdı
Lakin niçin bu kadar tePki verdiki??
Sonucta bi defa geğirdik,doğal bişey diil mi fakat yaaa

GEĞİRMEK
Çoğunlukla sinirli kimselerde görülür Bunlar yemeklerde haddinden artı hava yutarlar Hem geğirme mide ya da safra kesesi hastalıklarının bir belirtisi olabilir bu nedenle nedeni tespit etmek gerekir

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Similar threads

Geğirmek Geğirmenin Nedenleri Coğunlukla sinirli kimselerde gorulur Bunlar yemeklerde haddinden fazla hava yutarlar Ayrıca geğirme mide veya safra kesesi hastalıklarının bir belirtisi olabilir Bu nedenle esas nedeni tespit etmek gerekir
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Geğirmek Geğirmenin Nedenleri Çoğunlukla sinirli kimselerde görülür Bunlar yemeklerde haddinden artı hava yutarlar Keza geğirme mide ya da safra kesesi hastalıklarının bir belirtisi olabilir böylece başlıca nedeni tespit etmek gerekir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bu konuda aklıma gelmeyen sözün tamamını bi yazar gönderdi teşekkür ediyorum kendisine isminin açıklanmasını istemediği için direkt olayıma giriyorum; bayan senden soğumuşsa,unut gitsinseni severler,sonradan içlerinde birşey dönerbir lağım çukurunda ölmek üzere olduğunu,veya bir arabanın aşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
G ile başlayan rahatsızlıklar Gastrit : Midenin iç yüzündeki zarın iltihaplanması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır Mide iltihabı ya da mide nezlesi de denir Hazırlayıcı nedenler : Ağır yemekler, fazla kuru veya sert yiyecekler, hamur işleri, tatlılar, acı ve baharatlı yiyecekler, içki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
suçlu anne türleri ve kusurları ana baba tutumları ebeveyn tutumları kadın haberleri sevgili melekler annelik her bayan için çok kutsal bir görevdirfakat bu görevleri yerine getirirken iyi yaptığımız şeyin yanlış olduğunu bilmeyizyada bize tarafından doğru bildiğimiz şeyler yannıştırbende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt