Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teşekkür Butonu

Teşekkür Butonu
2
419

kaptan-8

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
10,747
F-D Coin
10,672
Arkadaşlar....Teşekkür Butonuna Basınca Sürekli Bu Hatayı Alıyorum

0VIrDjop7.png

sensi

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
3,343
F-D Coin
736
Arkadaşlar....Teşekkür Butonuna Basınca Sürekli Bu Hatayı Alıyorum

0VIrDjop7.png
Kaptan-8 üstad bu durum VİP bölümüne girdiğimde almıştım.. sanıyorum forum yetkililerinin izin vermediği bölümlere girilince bu uyarı çıkıyor anladığım kadarı ile saygılarım eski dostum kaptanım:)(y)

Similar threads

• Öneri
POT PLAYER iptv Kurulumu Nasıl Yapılır ? Bilgisayardan Iptv izlemek için POT PLAYER kullanabilirsiniz. İlk olarak bilgisayarınızın internet tarayıcısından https://potplayer.daum.net/ pot player’ ın internet adresine gidip bilgisayarınıza uyumlu olan pot player sürümünü indirin. Pot player...
Cevaplar
7
Görüntüleme
1K
Arzu Bende bu forumun bi üyesi olarak bişi rica edicem birincil üye olduğum zamanlarda teşekkür butonu vardı lakin sonradan kaldırıldı yeniden koysak teşekkür butonunu konuyu açan üye sürekli birinin yorumundan sonradan kendi konusuna dönerek teşekkür etmese ve aralıksız kendi konusunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
imagesfacebookwantbutonunedir5b0a057b97635 Facebook beğenlike butonunun yanına bir de istewant butonunu ekliyor Want butonu markaları hedef alıyor Bu butonla kişiler almak istedikleri urunleri isteyebilecekler Tom Waddington bu butonun sadece Open Graph olarak kullanıldığını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Facebook beğenlike butonunun yanına bundan başka istewant butonunu ekliyor Want butonu markaları maksat alıyor Bu butonla kişiler elde etmek istedikleri ürünleri isteyebilecekler Tom Waddington bu butonun sadece Open Graph olarak kullanıldığını ve ürünlerinistenmesi için kullanılacağını söylüyor *
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Her ne kadar Google'ın yeni ve sürpriz özelliklerini herzamanki karşılasak ta bu yeni özellik Google'ın boyunu aşabilir Bakın Google'ın sosyal ağı nasıl olacak? Google sosyal ağ gücünü iyileştirmek için +1 butonunu devreye soktui Peki bu +1 butonu nedir? Konu gerçekten oldukça girift +1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,799Mesajlar
30,606Kullanıcılar
CempolattSon üye
Üst Alt