Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teşekkur mesajı doğum gunu

Teşekkur mesajı doğum gunu
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teşekkur mesajı doğum gunu icin

Kısa teşekkur mesajları ozellikle doğum gunleri icin derlediğimiz ve sizlerle paylaşacağımız teşekkur mesajlarını incelemnizi oneriyorum

Doğum gunumde yanımda olduğunuz icin teşekkur ederim dostlarım

Bir yaşıma daha girmenin mutluluğu ve sizlerle birlikte olmanın sevinci icin teşekkurler

Arkadaşlarıma bu ozel gunumde benimle oldukları icin teşekkurlerimi sunuyorum

ArkadaşIar iyi gun ve kotu gun ayırt etmeksizin yan yana oIur, işte sende benim oyIe bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun icin sana teşekkur ederim

ArkadaşIar iyi gun ve kotu gun ayırt etmeksizin yan yana oIur, işte sende benim oyIe bir arkadaşımsın her zaman yanımda oIduğun icin doğum gunumu kutladığın icin sana teşekkur ederim

Doğum gunumu kutlayan herkese teşekkur ederim

Cok teşekkur ederim bu goğum gumumde de beni yalnız bırakmadığınız icin

imagestesekkurmesajidogumgunu5ad9131d13854

Similar threads

Teşekkur mesajları sevgiliye kısa Sevgiliye yazılacak teşekkur mesajları arıyorsanız sayfamızdaki kısa teşekkur mesajlarını incelemelisinizSize uygun bir teşekkur mesajı bulabilirsiniz iclerinden sevgilinize yazabileceğiniz imagestesekkurmesajlarisevgiliye5ad916473c685...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Teşekkur ederim mesajları kısa Teşekkur mesajları arıyorsanız fazla soze gerek yok arkadaşlar tam yerindesiniz diyerek sizleri birbirinden guzel teşekkur mesajları ile başbaşa bırakıyorumEn guzel teşekkur mesajları sizlerle imagestesekkurederimmesajlari5ad9139caa310 Teşekkur ederim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Teşekkur mesajı arkadaşa kısa Arkadaşa yazılacak kısa teşekkur mesajları arıyorsanız sayfamızdaki mesajlarımıza bir goz gezdirmelisinizArkadaşınıza teşekkur etmek icin bu guzel mesajalrı kullanabilirsiniz Arkadaş demek guven demektir, arkadaş demek iyi gunde kotu gunde bir beden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Teşekkur mesajları dost icin Dostlarınız icin teşekkur mesajları arıyorsanız aradığını zkısa teşekkur mesajalrını sayfamızda bulabilirsiniz imagestesekkurmesajlaridosta5ad91326e1e18 Manevi desteğini benden esirgemeyen ve iyi, kotu gunumde herzaman yanımda olan ayrıca bu ozel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Teşekkur Mesajları Bu Mesaj Bana yaşattığın ve hala yaşatmakta olduğun butun guzel duyyguların bir manası olarak gonderilmektedir, bana yaşattığın ve yaşatacağın butun guzel duygular icin teşekkur ederim sana sevgilim… Umtularımın tek mimarı sensin hayallerimdeki tek huzur verici olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt