Teşekkur mesajı doğum gunu icin
Kısa teşekkur mesajları ozellikle doğum gunleri icin derlediğimiz ve sizlerle paylaşacağımız teşekkur mesajlarını incelemnizi oneriyorum
Doğum gunumde yanımda olduğunuz icin teşekkur ederim dostlarım
Bir yaşıma daha girmenin mutluluğu ve sizlerle birlikte olmanın sevinci icin teşekkurler
Arkadaşlarıma bu ozel gunumde benimle oldukları icin teşekkurlerimi sunuyorum
ArkadaşIar iyi gun ve kotu gun ayırt etmeksizin yan yana oIur, işte sende benim oyIe bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun icin sana teşekkur ederim
ArkadaşIar iyi gun ve kotu gun ayırt etmeksizin yan yana oIur, işte sende benim oyIe bir arkadaşımsın her zaman yanımda oIduğun icin doğum gunumu kutladığın icin sana teşekkur ederim
Doğum gunumu kutlayan herkese teşekkur ederim
Cok teşekkur ederim bu goğum gumumde de beni yalnız bırakmadığınız icin
imagestesekkurmesajidogumgunu5ad9131d13854
Kısa teşekkur mesajları ozellikle doğum gunleri icin derlediğimiz ve sizlerle paylaşacağımız teşekkur mesajlarını incelemnizi oneriyorum
Doğum gunumde yanımda olduğunuz icin teşekkur ederim dostlarım
Bir yaşıma daha girmenin mutluluğu ve sizlerle birlikte olmanın sevinci icin teşekkurler
Arkadaşlarıma bu ozel gunumde benimle oldukları icin teşekkurlerimi sunuyorum
ArkadaşIar iyi gun ve kotu gun ayırt etmeksizin yan yana oIur, işte sende benim oyIe bir arkadaşımsın her zaman yanımda olduğun icin sana teşekkur ederim
ArkadaşIar iyi gun ve kotu gun ayırt etmeksizin yan yana oIur, işte sende benim oyIe bir arkadaşımsın her zaman yanımda oIduğun icin doğum gunumu kutladığın icin sana teşekkur ederim
Doğum gunumu kutlayan herkese teşekkur ederim
Cok teşekkur ederim bu goğum gumumde de beni yalnız bırakmadığınız icin
imagestesekkurmesajidogumgunu5ad9131d13854